Henkilöturvajärjestelmät

Räätälöimme henkilöturvajärjestelmän aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, langattomana, langallisena tai niiden yhdistelmänä. Henkilöturvajärjestelmän avulla voi uhkatilanteissa hälyttää apua nopeasti ja huomaamattomasti.​

Käyttämämme tuotteet

  • Smart-järjestelmät
  • Carel-turvapuhelimet

Henkilökunnan turvaaminen juuri sen laajuisena kuin tarvitaan
​Järjestelmään on mahdollista liittää monia erilaisia hälyttimiä ja hälytykset on mahdollista siirtää useisiin eri kohteisiin tai laitteisiin (esim. mobiililaitteet). Turvajärjestelmä voidaan rakentaa erilliseksi järjestelmäksi, esim. päällekarkausjärjestelmäksi, tai se on mahdollista liittää jo käytössä olevaan hoitajakutsujärjestelmään. Järjestelmä on myös laajennettavissa esim. vaiheittain lisäämällä paikannusalueita ja hälyttimiä (kuten palovaroittimia, ovihälyttimiä, sänkyhälyttimiä) koko organisaation kattavaksi usean toimipisteen ratkaisuksi.

Henkilöturvajärjestelmän toiminta ​
​Henkilöturvajärjestelmän toiminta perustuu pitkänkantaman radiotoimisiin, langattomiin ja paikantunnistaviin hätähälytyksiin ja/tai kiinteän hälytystiedon lähettävään langattomaan tai langalliseen hälytykseen. Langatonta hälytintä voi pitää ranteessa, taskussa, nauhalla kaulassa tai vaatteeseen kiinnitettynä. Lisäksi voidaan käyttää Alert- ja WLAN-tekniikkaan pohjautuvia ratkaisuja.