Ovipuhelinjärjestelmät

Toteutamme ovipuhelinjärjestelmien suunnittelun, asennuksen, käyttökoulutuksen sekä huollon ja ylläpidon. Suosittelemme myös huoltosopimuksen solmimista, jotta voit hyödyntää täysipainoisesti uuden tai uusitun laitteen koko elinkaaren.

Käyttämämme tuotteet:

  • Aiphone

Ovipuhelin kertoo kuka on tulossa
Ovipuhelinjärjestelmä on toimiva ratkaisu kun halutaan ennen oven avaamista tarkistaa kuka on tulossa tai helpottaa avaamista kun avattava ovi ei ole lähellä. Järjestelmän voi liittää joko yleiseen puhelinverkkoon tai kytkeä rakennuksen oman puhelinvaihteen alaisuuteen.

Ovipuhelinjärjestelmään on mahdollista sisällyttää tarvittavia ominaisuuksia, kuten kuvan ja äänen, jolloin ovea ei avata sokkona, ja myös mykistyksen ja myötäkuuntelun eston. Hyvä järjestelmä on rakennettu vandaalivarmaksi ja kestää hyvin myös erilaisia sääolosuhteita.

Ovipuhelinjärjestelmän uusiminen
Kiinteistön ovipuhelinjärjestelmää uusittaessa arvioimme, miltä osin vanha järjestelmä on hyödynnettävissä uudessa järjestelmässä, esim. kaapeloinnin osalta. Tarvittaessa hoidamme myös järjestelmän laitteiston uusimisen yhteydessä tarvittavat kaapelointi- ja sähkötyöt.